Klient referencer

“Jeg havde aldrig troet jeg skulle gå til en terapeut men da min mor tog sit eget liv valgte jeg at prøve det og har ikke fortrudt selvom jeg er meget dårlig til at snakke om følelser især med en jeg ikke kender. Efter nogle gange følte jeg mig tryg og kunne åbne mere op som Dorthe er super dygtig til at få en til at føle. Kan ikke andet end at anbefale hende.”

Peter

“Jeg har været ved Dorthe fordi jeg bakset med nogle efterfødsels oplevelser som jeg ikke kunne finde ro med. Igennem tre gang fik vi talt oplevelserne igennem og arbejdet med dem kropsligt. Et meget stille arbejdet som på mange måder var/er så subtile at jeg har svært ved at beskriv hvad der skete, men nået skete og jeg har sluppet sorgen og er kommet overens med de svære oplevelser der var forbundet med fødsel af min søn.”

Karen

“Kære Dorthe,
Jeg har været hos dig i sommeren 2018, som et led af et samtaleforløb gennem RED. Jeg vil bare takke dig for at hjælpe mig med komme ud af mit misbrug med morfin. Du har ændret mit liv foreviget. Jeg er gift og lever et lykkeligt liv dagen i dag. Du er en gave til den her verden.
Kærligste hilsner”

D – 26 år

“Kære Dorthe
Tusinde tak for de gode samtaler med dig i Lænken. Jeg vil savne dig meget, hvis du er nødt til at forlade stedet til september. Du har givet mig en støtte til rygraden og en bedre mulighed at tackle min mand på, så jeg finder nu i stedet for ”drikketrang”. Jeg håber, du får det godt i dit videre arbejdsliv hvor det så måtte blive.
Kærligste hilsner”

A – 83 år

“Dorthe er et menneske som ikke sætter mig i bås. Jeg har fundet mig selv.”

Lars – 62 år

“Af alle mennesker som har hjulpet mig, er det dig som har hjulpet mig bedst.”

Kvinde med diagnose ”borderline” – 22 år

“Jeg kan varmt anbefale Dorthe, da hun udover at være dygtig også er varm og nærværende. Jeg har selv gået hos Dorthe over to omgange, sidst da jeg gennemgik en krise pga. et brud, hvilket fik mig godt ud på den anden side. Skulle jeg have behov for en terapeut igen, vil Dorthe uden tvivl være den jeg tager kontakt til.”

Kvinde – 26 år

“Jeg tog kontakt til Dorthe i maj 2022 fordi jeg havde en krop der reagerede, når snakken gik på overgreb. Jeg forstod ikke helt hvad det gik ud på til en start, da jeg ikke mindes noget ift overgreb, men fandt uf af at overgreb kan ske på subtile måder, som ikke kan ses. Det gav mig en bredere forståelse for mit dengang overbelastede nervesystem. Jeg blev mødt med nærvær, som gjorde at jeg turde møde de mørke pletter, jeg ikke selv kan nå ind til.

Jeg gik efterfølgende i et forløb med min far med hos Dorthe, for at kortlægge og forsøge at komme hinanden nærmere. Det var en svær ‘nød at knække’, men jeg følte mig aldrig usikker eller utryg, så længe Dorthe var der.

Min relation til min far er blevet bedre. Jeg tror fordi jeg fik sat ord på noget af alt det svære i trygge omgivelser.

Jeg elsker at have Dorthe som terapeut og vil til hver en tid anbefale alle et forløb hos hende.”
Stine – 38 år