Imago Par terapi

Jeg er ved at uddanne mig til Imago Par-terapeut og tilbyder derfor parterapi til reduceret pris. Du kan her læse  “hvorfor Imago par terapi”.
Det beskriver meget nøjagtigt, hvorfor jeg vælger netop denne efteruddannelse;

Imago Relations Terapi er en terapiform med en teori baggrund der omhandler forpligtende relationer med fokus på parforholdet. Dens gennemgående tese er at det ubevidste formål idet partnervalg vi træffer baseret på romantisk tiltrækning, er at færdiggøre barndommen.

Partnervalget er derfor et resultat af et ubevidst match mellem et mentalt indre billede af ens forældre / primære omsorgspersoner, skabt i barndommen (kaldet Imago’et)
Imago matchet er den afgørende faktor i udvælgelsen fordi den drives af det ubevidste formål at genskabe helhed ved at genoprette forbundetheden.

På et dybere niveau er det en kortvarig oplevelse af oprindelig helhed og forbindelse med helheden. Siden barndommens umødte behov bringes ind i de voksne intime parforhold for at blive forløst, og siden den udvalgte partner rummer nogle af de samme begrænsninger som ens forældre, vil disse umødte behov uundgåeligt blive re-aktiveret og frustrationer genoplevet.

Forelskede følelser nedtones når partnere forsøger at fremtvinge den anden til at blive den ideelle forældre og den magtkamp der uundgåeligt følger, leder ofte til kronisk konflikt, et ægteskab hvor partnerne lever parallelt eller til skilsmisse.

Imago Relations Terapi tilbyder par en anden mulighed:

At samarbejde med det ubevidste’s intention, ved at skabe et ”bevidst ægteskab / forpligtende parforhold”

For at opnå dette mål, bruger Imago Terapeuter som deres primære terapeutiske intervention en tre trins
struktureret proces, der kaldes Par dialogen.

Par Dialog genopretter kontakt, forbundethed og tilknytning, gennem at etablere gensidig følelsesmæssig heling, genstarte den udviklingsmæssige motor og
tilvejebringe at den personlige helhed kan restitueres.

Når dialogen bruges konsekvent bliver den en måde at være på i en relation, og kan i sidste ende udvikle sig til en spirituel praksis, der transformerer det bevidste ægteskab til en spirituel vej.

*Under uddannelsen skal jeg have supervision. Jeg beder derfor at må tage video af sessionerne, hvor fokus er på mig som terapeut.

Kontakt mig via. mail herunder

Parterapi priser:

1. gang er en introsession på 120 minutter som koster 1000 kr.
(her vil jeg lave et lille oplæg og guide jer til metoden)

Derefter tilbyder jeg forløb af 3, 5 eller 10 gange:

3 x 90 min.: 3000  kr. (1000)
5 x 90 min.: 4750 kr. (950)
10 x 90 min.: 9000 kr.  (900)

Du kan betale på mobile Pay til 60687700 eller bankoverføre til Nykredit reg. nr. 5470 konto 1915650.

Afbud skal gives via telefon eller sms senest dagen før inden kl 17, ved sygdom kan du om-booke. 

Ved afbud herefter, skal der betales for hele sessionen.